Contacteaza-ne!
+40 727 247 652
office@rompardoseli.ro

Montaj covor PVC trepte

Scarile sau treptele potrivite pentru lucrari de acoperire cu covor PVC trebuie sa fie finisate cu sapa autonivelanta atat treapta cat si contratreapta pentru o lucrare de calitate si durabila in timp.
Pentru un aspect estetic, trebuie incarcata contratreapta sub nasul de treapta pana la planeitate perfecta.
Pretul montajului de covor PVC pe scari se calculeaza sub forma unui deviz ce contine manopera, consumabile si accesorii al intregii lucrari.
Alternativa la PVC-ul striat special antiderapant pentru buza treptei o reprezinta profilul de treapta metalica (cu prindere in suruburi ascunse sau vizibile) sau profilul de cauciuc aplicat prin lipire (cauciuc profilat striat in unghi drept sau platbanda).
Plintele si terminatiile de margine cu rol de design pot fi din acelasi material (linoleum sudat in scafa) sau din baghete profilate din cauciuc / PVC / aluminiu.
Recomandam pentru pretul foarte bun varianta cu plinta flexibila lipita, care asigura in acelasi timp si etanseizarea antimurdarire.
Pentru lucrarile de amenajare scari exterioare acoperite sau semiacoperite, recomandam materiale hidrofobe speciale, rezistente la procesele repetate de inghet – dezghet, folosirea unui adeziv de lipire bicomponent, precum si etansarea laterala cu mastic poliuretanic de exterior.
Scarile imbracate total si sudate isi schimba aspectul, dar o scara cu adevarat profesionala este acea scara reparata in prealabil, slefuita si indreptata, cu muchii drepte. Recomandam sapa autonivelanta a fi turnata inclusiv pe contratreapta.
Profilul care materializeaza muchia (de protectie treapta) poatre fi metalic (prins in suruburi) sau din cauciuc / pvc (lipit cu neoprenic).
Profilul de vang lateral, poate fi de asemenea, din PVC, cauciuc sau metalic.

Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie la numarul de telefon din formularul de contact.

Request a Call back or call us +40727247652
Acest website foloseste cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai placuta!