Contacteaza-ne!
+40 727 247 652
office@rompardoseli.ro

Montaj tapet PVC

Montare tapet vinil – Aplicare tapet PVC

Tapetul PVC (vinil) este un material care oferă multe avantaje având o performanță superioară multor altor soluții dedicate perețiilor băii, cabinetelor medicale, salilor de operatie si holurilor de trecere. Acest tip de tapet oferă posibilitatea de a crea un spațiu unitar din punct de vedere vizual, dacă alegi pardoseli din colecțiile integrate, așa cum sunt cele de la Tarkett. Conceptul pentru spații umede, unic pe piață, disponibil în portofoliul Tarkett, oferă toate accesoriile de care ai nevoie. Pardoselile, tapetul, sifoane de pardoseală, profilele și multe altele vor fi toate în același model, ajutându-te să creezi un design complet în baie.

Avantajele tapetului PVC (vinil)
Tapetul din vinil câștigă tot mai mult teren în designul interior, datorită calităților sale greu de egalat. Acest material prezinta urmatoarele caracteristici:

  • Impermeabil
  • Igienic și chiar antibacterian
  • Rezistent la pete și zgârieturi
  • Cald și plăcut la atingere
  • Ignifug
  • Utilizat împreună cu accesoriile speciale ale conceptului Wetroom System de la Tarkett, oferă o suprafață continuă, excluzând posibilitatea formării depunerilor inestetice și mucegaiului din zona rosturilor.

Tapetul PVC se instalează rapid, cu adeziv, însă trebuie să urmezi o serie de pași simpli pentru a te asigura că te vei bucura apoi de toate beneficiile lui.

Pregătirea pereților/suprafetelor
Suprafața pe care urmează să montezi tapetul din vinil trebuie să fie dreaptă, curată, și uscată, crăpături. Faianța sau tapetul vechi trebuie îndepărtat, după care peretele trebuie reparat, pentru ca suprafața să fie dreaptă. Ai grijă să lași un spațiu de 5 centimetri între conducte și pereți, pentru ca tapetul PVC să poată fi instalat corect în acele zone.

Instalarea
Montarea tapetului din vinil este ușoară, însă pentru pregătirea pereților ai putea avea nevoie de un specialist, pentru a te asigura că renovarea va avea cele mai bune rezultate. La final, baia ta va fi complet transformată și protejată împotriva umezelii.

Dacă optezi pentru un material modern, cum este tapetul PVC, trebuie să știi că modul în care acesta se instalează prezintă mai multe avantaje, care înlesnesc întreținerea și protejează pereții băii.

Din sistemul pentru spații umede, de la Tarkett, colecția Aquarelle Wall este tapetul PVC, în timp ce colecția de pardoseli PVC Aquarelle Floor îndeplinește cele mai exigente cerințe. În privința pardoselilor, poți găsi și alte modele inspirate din gama Wetroom System, în colecțiile Granit Multisafe, Optima Multisafe, iQ Optima si Multisafe Aqua.

Request a Call back or call us +40727247652
Acest website foloseste cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai placuta!